Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Noodlokalen

Unit Bouw Projecten creëert ruimte en biedt oplossingen voor de constante veranderingen in het onderwijs. De flexibel toepasbare accommodaties van Unit Bouw Projecten bieden hiervoor de uitgelezen oplossing. Met jarenlange kennis en ervaring in tijdelijke huisvesting van onderwijs, maakt Unit Bouw Projecten accommodaties die voldoen aan uw specifieke eisenpakket en budget. Voor tijdelijke huisvesting in het onderwijs heeft Unit Bouw Projecten altijd een passend antwoord op uw vraagstuk.

”Niets is zo veranderlijk als het onderwijs. Unit Bouw Projecten creëert ruimte voor die veranderingen.”

 

Vaak zijn er demografische ontwikkelingen binnen uw omgeving of gemeente die zorgen voor een stijgend aantal leerlingen of studenten waardoor u meer groepsruimten of klaslokalen nodig heeft. Of als een veranderend onderwijsbeleid van de lokale overheid of een onderwijs stichting vraagt om een samenvoeging van meerdere locaties. Ook veranderingen in de onderwijsvormen vragen om een accommodatie met vernieuwende eigenschappen en nieuwe eisen of als u per direct noodlokalen, noodgebouwen, klaslokalen, groepsruimten of een tijdelijke school nodig heeft. Zeker als oude groepsruimten of klaslokalen met slechte klimaateigenschappen niet meer voldoen aan de huidige standaard. De leerlingen zullen door een beter leefklimaat ook beter presteren.

Unit Bouw Projecten biedt een flexibele leeromgeving waar leerlingen maximaal kunnen presteren en zich op hun gemak voelen. Ruimte die geschikt zijn om mee te groeien met het stijgend aantal leerlingen, maar ook mee veranderen met de nieuwste onderwijsmethodieken en onderwijstechnieken. Zonder dat er compromissen worden gemaakt die de ontwikkeling van uw leerlingen beperkt.

Bij Unit Bouw Projecten wordt u vanaf de eerste ontwerpschetsen tot en met de oplevering van uw accommodatie verzekerd van de juiste projectbegeleiding. Wij ontzorgen u in het gehele proces van omgevingsvergunning tot aan oplevering, zodat u zich kunt focussen op de ingebruikname van uw nieuwe school.

Heeft u (met spoed) ruimte nodig? Een vraag over de mogelijkheden?

Neem telefonisch contact op of stuur ons een bericht!