Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Zorg

Huisvesting tekort komt in vele marktsegmenten voor, zo ook in de zorg. Denk hierbij aan een tekort van ouderenwoningen en verzorgingstehuizen, maar ook in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en binnen ziekenhuizen ontstaat ruimtegebrek. Unit Bouw Projecten heeft ervaring in het leveren van passende oplossingen in dit segment.

Zorgaccommodaties kunnen in korte tijd worden gerealiseerd, hierin worden zowel de wensen en behoeftes van de opdrachtgever als de eindgebruiker zorgvuldig meegenomen. Bij de realisatie van gezondheidscentra, verpleeghuizen, verzorgingstehuizen zijn specifieke eisen van toepassing. UBP heeft met zijn team van onderaannemers de kennis en knowhow in huis om aan al deze specifieke eisen te voldoen. Denk hierbij aan veiligheidseisen voor jeugdzorg en ouderenwoningen of bijvoorbeeld de eisen die gepaard gaan bij het bouwen van steriele ruimtes voor ziekenhuizen of poliklinieken.

 

Heeft u (met spoed) ruimte nodig? Een vraag over de mogelijkheden?

Neem telefonisch contact op of stuur ons een bericht!