Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Over ons

Unit Bouw Projecten heeft ruim 25 jaar ervaring als leverancier van modulaire huisvesting en verplaatsbare units. Als specialist in het realiseren van tijdelijke huisvesting en modulaire unitbouw zijn er de afgelopen jaren door heel Nederland vele projecten gerealiseerd. Unit Bouw Projecten is voornamelijk actief binnen het onderwijs, de zorg, kinderdagopvang, overheid, migrantenhuisvesting, studentenhuisvesting en kantoorgebouwen in de zakelijke markt.

Ons team zorgt er voor dat uw project succesvol zal worden gerealiseerd. Binnen onze afdelingen planning, logistiek, werkvoorbereiding en projectmanagement werken onze collega’s met passie voor de bouw. Ons doel is om samen met u een oplossing te vinden voor al uw tijdelijke huisvestingsvraagstukken. Wij blijven daarbij investeren in de samenwerking met onze partners en opdrachtgevers.

 

         ”De missie van UBP is onze klanten diverse, complexe huisvestingvraagstukken uit handen te nemen door het leveren van projectmanagement en modulaire bouwsystemen op hoogstaand niveau.”

 

Binnen UBP werken we vanuit een vertrouwensrelatie met onze opdrachtgevers samen aan de perfecte oplossing, binnen de kaders die de opdrachtgever stelt in proces en budget. UBP levert alle diensten die nodig zijn, zoals tekenwerk, vergunningsaanvraag, transport, grondwerk, en installatiewerk. Sinds 1999 opgericht door Wabe Frankema werkt een gepassioneerd team, vanuit onze locaties Lemmer (Friesland), Swifterbant (Flevoland) en Gorredijk (Friesland) samen aan uw huisvesting oplossingen. Het familiebedrijf staat onder leiding van Lars Frankema en Jorn Frankema.