Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kinderopvang

Het vinden van een geschikte kinderopvang start bij Unit Bouw Projecten. Totale kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang accommodaties kunnen volledig doormiddel van units worden gerealiseerd. Door het toepassen van modulaire bouwsystemen is uw kinderopvang gemakkelijk te configureren naar uw wens. Het is zelfs mogelijk kinderdagverblijven nadertijd uit te breiden door extra units in te zetten. Door onze ervaring in het realiseren van kinderdagverblijven zijn wij op de hoogte van de wettelijke voorschriften, ventilatie- en veiligheidsrichtlijnen, kind veiligheidseisen en specifieke wensen van de opdrachtgever.

UBP schenkt veel aandacht aan de veiligheid, uitstraling, functionaliteit en behoeftes van kinderen en hun verzorgers. Onze adviseurs in samenspraak met de eindgebruiker belopen het gehele proces vanaf aanvraag tot aan oplevering. Hierin wordt onder andere gekeken naar vloerbedekking, verlichting, aantal slaap- speelruimtes, type plafond, toiletten, akoestiek, kinderveiligheid, ventilatie etc.

Ons doel is om kinderen, ouders en verzorgers de ruimte te geven die zij verdienen.

Heeft u (met spoed) ruimte nodig? Een vraag over de mogelijkheden?

Neem telefonisch contact op of stuur ons een bericht!